Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
moeders

Regenlaarsjes die kinderen zelf kunnen aan- en uittrekken

regenlaarsjes mooi en handigRegenlaarsjes aan en het maakt niet uit dat de kinderen vol in de plassen springen. Deze laarsjes kan je kind zelf aan- en uittrekken. Door het handige ‘blokje’ aan de achterkant is er geen gedoe meer met vastzittende voeten. Vanaf nu kunnen onze kinderen zelf uit hun laarzen stappen. Ideaal!

Regenlaarsjes handig en mooi

De regenlaarsjes zijn verkrijgbaar in vier kleuren, zijn voorzien van een goede waterdichte coating en gemaakt van Natuurrubber. Dit zorgt ervoor dat de voeten niet alleen droog maar ook warm blijven.

Deze laarsjes geven ook een goede steun aan de voeten van onze kinderen, daarom maakt het niet uit of ze nu een schoen of op deze regenlaarsjes lopen, want in deze laarsjes hebben de kinderen ideale steun en volledige bewegingsvrijheid, welke het belangrijkste zijn voor de voeten van een kind. Het exclusieve ‘zandeffect’ (een soepele steun die de natuurlijke situatie van het wandelen in het zand nabootst en de voet de meest gepaste steun geeft) is dan ook doorgevoerd in de antibacteriële zool van de laarsjes. De zooltjes zijn uitneembaar zodat ze goed kunnen drogen.

Met deze regenlaarsjes zijn niet alleen onze kinderen heel blij, maar moeders ook …. Bestel direct : regenlaarsjes voor kids