Gerelateerde artikelen

  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Brede retro armband restylen Brede retro armband restylen
moeders

Regenlaarsjes die kinderen zelf kunnen aan- en uittrekken

regenlaarsjes mooi en handigRegenlaarsjes aan en het maakt niet uit dat de kinderen vol in de plassen springen. Deze laarsjes kan je kind zelf aan- en uittrekken. Door het handige ‘blokje’ aan de achterkant is er geen gedoe meer met vastzittende voeten. Vanaf nu kunnen onze kinderen zelf uit hun laarzen stappen. Ideaal!

Regenlaarsjes handig en mooi

De regenlaarsjes zijn verkrijgbaar in vier kleuren, zijn voorzien van een goede waterdichte coating en gemaakt van Natuurrubber. Dit zorgt ervoor dat de voeten niet alleen droog maar ook warm blijven.

Deze laarsjes geven ook een goede steun aan de voeten van onze kinderen, daarom maakt het niet uit of ze nu een schoen of op deze regenlaarsjes lopen, want in deze laarsjes hebben de kinderen ideale steun en volledige bewegingsvrijheid, welke het belangrijkste zijn voor de voeten van een kind. Het exclusieve ‘zandeffect’ (een soepele steun die de natuurlijke situatie van het wandelen in het zand nabootst en de voet de meest gepaste steun geeft) is dan ook doorgevoerd in de antibacteriële zool van de laarsjes. De zooltjes zijn uitneembaar zodat ze goed kunnen drogen.

Met deze regenlaarsjes zijn niet alleen onze kinderen heel blij, maar moeders ook …. Bestel direct : regenlaarsjes voor kids