Gerelateerde artikelen

  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
  • Uittips ideeën in 2016 Uittips ideeën in 2016
  • Tour de France creatief knutselen Tour de France creatief knutselen
  • Winter beleven in Openluchtmuseum Arnhem Winter beleven in Openluchtmuseum Arnhem
  • Rozen maken van esdoorn bladeren Rozen maken van esdoorn bladeren
  • Haakpatronen kerstversiering Haakpatronen kerstversiering
eropuit

Fietsen langs kastelen en in de natuur

fietsen in natuur en langs kastelenFietsen langs kastelen en in de natuur kan in het Vechtdal met een afwisselend landschap, natuur en veel kastelen. De Vechtdalfietsroute is een bewegwijzerde route van 245 km die de loop van de Overijsselse Vecht volgt van Zwolle tot het Duitse Darfeld. Doe de route in gedeeltes of kies een mooi stukje uit waar jij je prettig voelt.
Je fietst over fietspaden, boerenweggetjes, langs landgoederen met kastelen, havezathen en oude boerderijen in originele staat. En vergeet niet een van de historische stadjes Ommen, Hardenberg, Nordhorn, Schöppingen e.a. te bezoeken voor een aangename tussentstop.

Fietsen langs kastelen en in de natuur

YouTube voorvertoningsafbeelding