Gerelateerde artikelen

  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
  • Oude lampenkap restylen met tips en ideeën Oude lampenkap restylen met tips en ideeën
  • Tien tips voor het zelf leggen van laminaat Tien tips voor het zelf leggen van laminaat
eropuit

Schaatsen op natuurijs in Nederland

schaatsen op natuurijs is genietenSchaatsen op natuurijs is voor veel mensen alleen maar sportief genieten. Ook al kom je op kunstschaatsen niet echt op het niveau van een elfstedentocht, dan is het toch gaaf om de echte sfeer van een toertocht te ervaren. Tussen de grotere toertochten staan ook altijd kleinere afstanden, soms al vanaf 7,5 kilometer.

Schaatsen op natuurijs in Nederland

Op het overzicht van de KNSB kies je zelf  een mooie tocht van het aantal kilometers dat jij wil en kan schaatsen. Onderweg wachten de standjes met rookworst en warme chocola, Je schaatst een mooie tocht langs plekken waar je anders alleen met een boot kan komen. Als je ook een tocht wilt gaan maken, kijk dan altijd vlak van te voren of het wel doorgaat, want het overzicht wijzigt vaak.