Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
eropuit

Schaatsen op natuurijs in Nederland

schaatsen op natuurijs is genietenSchaatsen op natuurijs is voor veel mensen alleen maar sportief genieten. Ook al kom je op kunstschaatsen niet echt op het niveau van een elfstedentocht, dan is het toch gaaf om de echte sfeer van een toertocht te ervaren. Tussen de grotere toertochten staan ook altijd kleinere afstanden, soms al vanaf 7,5 kilometer.

Schaatsen op natuurijs in Nederland

Op het overzicht van de KNSB kies je zelf  een mooie tocht van het aantal kilometers dat jij wil en kan schaatsen. Onderweg wachten de standjes met rookworst en warme chocola, Je schaatst een mooie tocht langs plekken waar je anders alleen met een boot kan komen. Als je ook een tocht wilt gaan maken, kijk dan altijd vlak van te voren of het wel doorgaat, want het overzicht wijzigt vaak.