Gerelateerde artikelen

  • Top 5 gezinsvakantie bestemmingen in Spanje Top 5 gezinsvakantie bestemmingen in Spanje
  • Top 5 vakantieland en vakantie verwachtingen Top 5 vakantieland en vakantie verwachtingen
  • Heetste zomerboeken top 5 Heetste zomerboeken top 5
  • Uittips ideeën in 2016 Uittips ideeën in 2016
  • Hotel aan de Cote d’Azur Hotel aan de Cote d’Azur
  • Inpak ideeën vakantie souvenir Inpak ideeën vakantie souvenir
eropuit

Parkstad Limburg is toeristische bestemming

parkstad limburg 1Parkstad Limburg is een toeristische bestemming met voor elk wat wils. Hier liggen de grootste Romeinse opgravingen van Nederland, het grootste indoorskidorp ter wereld, de grootste woonboulevard van Europa, de meest innovatieve en moderne dierentuin van Europa en het grootste wereldtuinenobject van Nederland. Dus lees meer over Parkstad Limburg

Parkstad Limburg ook voor natuur liefhebbers

En voor de Natuur en Rust liefhebber de Brunssummerheide, het grootste aaneengesloten heidegebied van Zuid Limburg. Bijzonder is hier het Blote Voeten Pad, een tocht van drie kilometer over verschillende ondergronden zoals bosgrond, zand, kiezel, kleikorrels, boomschors, boomstammetjes, water, modder en mos. Een aangename sensatie voor de voeten.
En vergeet niet de Grensmaasvallei, licht heuvelachtig en geschikt voor uitdagende fietstochten.
Voor meer informatie surf je naar vvvzuidlimburg.nl