Gerelateerde artikelen

  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
  • Recepten voor paasbrunch tijdens de paasdagen Recepten voor paasbrunch tijdens de paasdagen
  • Pompoen recepten uniek en origineel Pompoen recepten uniek en origineel
  • Receptenboek zelf samenstellen Receptenboek zelf samenstellen
  • Genealogie is ook een hobby Genealogie is ook een hobby
  • KreaDoe is veelzijdige hobbybeurs KreaDoe is veelzijdige hobbybeurs
moeders

Het Nieuwe koken met jouw digitaal kookboek

het nieuwe koken doe je met jouw digitale kookboekHet ‘Nieuwe koken’ doe je met je digitale kookboek. Koken uit papieren kookboeken is passé, en dat maakt de weg vrij voor het ‘Nieuwe Koken’.

Het Nieuwe koken met jouw digitaal kookboek

Iedereen een eigen digitaal kookboek met daarin uiteraard alleen de favoriete gerechten van jou, je familie en je vrienden. Na de jaarwisseling bijvoorbeeld met de samenstelling van je hoogstpersoonlijke digitale receptenspecial: ‘Makkelijk en gezond eten in het nieuwe jaar’.

Het mooie is dat je nu op je tablet of smartphone al je favoriete recepten samen kan bengen. Je stelt jouw ultieme persoonlijke kookboek samen met alleen die gerechten die jij, je gezin en je vrienden het lekkerste vinden. Niet langer een bundel per site, maar jouw hoogstpersoonlijke bundel van álle sites.

Met de feature Scrapbook op de Samsung GALAXY Note 3 selecteer je met de S Pen eenvoudig de recepten die je wilt samenbrengen, waarna je ze vervolgens kunt indelen op de manier die jij wilt. De functie Air Gesture maakt het vervolgens helemaal af. Eenvoudig ga je van window naar window door alleen maar over het scherm te zwaaien. Een uitkomst tijdens het koken, want zo blijft het scherm van je smartphone schoon. Eet smakelijk!

YouTube voorvertoningsafbeelding