Gerelateerde artikelen

  • Breipatroon babyborn slofjes 6cm Breipatroon babyborn slofjes 6cm
  • Hoedjes, petjes of piratendoek Hoedjes, petjes of piratendoek
  • Kinderfilmfestival door heel Nederland Kinderfilmfestival door heel Nederland
  • Baby sandaaltjes haken Baby sandaaltjes haken
  • Popcorn traktatie Popcorn traktatie
  • Nijntje kleurplaat Nijntje kleurplaat
moeders

Baby schoentjes van soepel zacht leer

baby schoentjes slofjes van zacht soepel leerBaby schoentjes van soepel zacht leer zijn de meest ideale slofjes/schoentjes voor de baby. De leukste babysloffen zijn ‘Baby Paws’. Ze worden met de hand gemaakt op het Australische eiland Tasmanië van het zachtste leer. De babysloffen van Baby Paws zijn er in vele modellen en kleuren er is altijd wel iets bij voor uw baby.

Baby schoentjes van soepel zacht leer

baby schoentjesBaby Paws zijn soepele leren schoentjes voor baby’s en peuters van 0 tot 24 maanden. De schoentjes  De schoentjes zijn online te bestellen in een aantal mooie basiskleuren, in leer en suède. Ben je echter op zoek naar een kleur die nét een beetje anders is, bijvoorbeeld appelgroen, paars, geel, goud of zilver … die zijn er ook.