Gerelateerde artikelen

  • Speelgoed voor vogel maken Speelgoed voor vogel maken
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Nep spin met terrarium Nep spin met terrarium
  • Playmobil en lego voor lage prijs Playmobil en lego voor lage prijs
  • Kinderwinkel online met extra aandacht Kinderwinkel online met extra aandacht
  • Schommel en bolderwagen kopen Schommel en bolderwagen kopen
moeders

Poppen voor meisjes vanaf 8 jaar, wel of niet?

poppen voor meiden vanaf 8 jaar xPoppen voor meiden vanaf 8 jaar. Zijn er nog meisjes in Nederland die dat echt leuk vinden? De americangirl poppen zijn een rage en vooral door het hele concept erom heen. Ze zijn voor meiden vanaf een jaar of 8 en er zijn vele diverse outfits zowel voor pop als dochter.

poppen voor meiden vanaf 8 jaarAfgelopen weekend was een vriendin van mij in New York en heeft er met haar vriendin voorgestaan en hevig getwijfeld ze wel of niet zo’n leuke pop voor hun dochters zouden kopen (en een beetje voor hun zelf).
Ze hadden er zelfs al één uitgezocht! Maar de dollars die er voor neergeteld moesten worden, was wel even een drempel, want de creditkaart was al diverse keren over de toonbank gegaan. Maar nu weer terug in Nederland hebben ze toch beetje spijt, misschien de volgende keer?
Echt even kijken op americangirl.com.

poppen voor meiden vanaf 8 jaar xxx