Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
eropuit

Frankrijk is hét vakantieland van de wereld

Frankrijk het vakantieland 1Frankrijk is wederom het meest populaire vakantieland van de wereld. Welgeteld verwelkomen de 66 miljoen Fransen zo’n 83 miljoen toeristen over de gehele wereld, die samen meer dan 39,4 miljard euro uitgeven tijdens hun vakantie(2013). Dat is 7 procent van het bruto binnenlands product.

Frankrijk is hét vakantieland

vakantielandVakantiehuizen-Frankrijk.nl geeft aan dat La douce France al jaren het meest populaire vakantieland van de wereld is maar dat de gemiddelde uitgave per toerist een stuk lager ligt dan bij nummer 2 vakantieland de VS. In de Verenigde Staten geven toeristen namelijk gemiddeld €1.387 en in La douce France slechts € 480 uit tijdens hun vakantie.

Waarom Frankrijk?

Omdat het een een waanzinnig vakantieland is met een gevarieerd landschap, een goede keuken, prachtige kusten aan twee zeeën, mooie rivieren en heeft een heerlijk klimaat. Dit allemaal maakt La douce France het perfecte vakantieland. Ook de Nederlanders zijn dol op de Franse cultuur.

De veelzijdigheid van is ook goed terug te zien in de toeristen accommodaties. Frankrijk heeft ongelooflijk veel campings, bungalows, bed & breakfasts, vakantiehuizen, vakantievilla’s, hotels en vakantieparken in alle soorten prijsklassen. Dit maakt dit land  toegankelijk voor zowel de prijsbewuste backpacker als de comfort waarderende luxe toerist.

Frankrijk vakantieland 1

De hele top 5 vakantielanden in wereld
1. Frankrijk
2. VS
3. China
4. Spanje
5. Italië