Gerelateerde artikelen

  • Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat
  • Kellybag van Hermes als bouwplaat tas Kellybag van Hermes als bouwplaat tas
  • Leesboek surprise of een Sinterklaasboek maken Leesboek surprise of een Sinterklaasboek maken
  • Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook
  • Creatief cadeau idee in een glazen potje Creatief cadeau idee in een glazen potje
  • Vlaggetjes slinger maken doe je samen Vlaggetjes slinger maken doe je samen
moeders

Cadeau voor vaderdag is originele gadget

mierenaquarium cadeauCadeau voor Vaderdag is soms moeilijk te vinden. Want wat boeit paps nu écht. Al die leuke knutselwerkjes zijn heel leuk, maar misschien wordt papa dit keer blij van een leuke gadget.

Cadeau voor vaderdag is mierenaquarium

Het op de foto geshowde ‘Antworks’ (mierenaquarium) is gebaseerd op de technologie, die door de NASA werd gebruikt bij het bestuderen van leven in een gewichtloze omgeving en is speciaal ontwikkeld als een leefomgeving, een habitat, voor mieren in de ruimte. Bij de papa bij ons in huis is dit echt een succes gebleken………..

mieren cadeauDeze mierenstad weet jong en oud te fascineren! Niet alleen door de bezigheden van de mieren maar eveneens door de unieke uitvoering.
Hou alle kieren in huis in de gaten want je hebt vanaf nu mieren nodig!!! Antworks bestaat uit een container met doorzichtige gel waarin mieren hun nesten met kamers bouwen deze gel dient tevens als voeding en vocht.