Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
eropuit

Breaking Bad de complete serie is een aanrader

breaking bad de complete serieBreaking Bad is een serie die relatief rustig begint met het verhaal over een docent scheikunde op een middelbare school. Naast zijn werk, leidt hij een rustig, normaal bestaan samen met zijn zwangere vrouw en zijn zoon. Als hij te horen krijgt dat hij terminaal ziek is, besluit hij het over een andere boeg te gooien en samen met een ex-leerling uit zijn klas de drug crystal meth te gaan produceren en verkopen. Dit doet hij om na zijn dood financiële zekerheid te creëren voor zijn gezin. Breaking Bad, de complete serie bestellen.

Breaking Bad, de complete serie

In mijn ervaring slagen veel series erin het eerste en tweede seizoen spannend en vernieuwend te houden, maar de seizoenen erna zijn vaak voorspelbaar en weinig verrassend en regelmatig daalt daar mijn interesse. Het tegenovergestelde geldt echter voor Breaking Bad, in mijn opinie. Waar seizoen een en twee wel interesse wekken, maar niet bijster spannend zijn, ontpopt de serie zich vanaf seizoen drie tot een zeer spannende serie met vele wendingen en kon ik het steeds minder opbrengen om slechts een of twee afleveringen te kijken, omdat het zo spannend was dat ik niet wilde stoppen met kijken.

Onvoorspelbare en bizarre situaties volgen elkaar op, zonder erg ongeloofwaardig te worden. Het laatste deel van seizoen vijf is echt de kers op de taart. Ik was erg benieuwd naar het einde en de ontknoping heeft mij allesbehalve teleurgesteld. Een Breaking Bad-waardig einde van een opbouwende, spannende en originele serie die ik iedereen aanraad om te kijken.

film breaking bad de complete serieBreaking Bad: The Complete Series
Vanaf 19 februari 2014 verkrijgbaar op DVD en Blu-ray™, een van de meest explosieve en gelauwerde televisie series ooit uit op DVD en Blu-ray™. De 16 disks set bevat alle 62 ongecensureerde afleveringen en meer dan 55 uur aan special features.