Gerelateerde artikelen

  • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
  • Oude lampenkap restylen met tips en ideeën Oude lampenkap restylen met tips en ideeën
  • Tien tips voor het zelf leggen van laminaat Tien tips voor het zelf leggen van laminaat
eropuit

Vakantiehuis voor grote groepen in Nederland

vakantiehuis huren in NederlandVakantiehuis voor grote groepen voor als je met de hele familie op vakantie wil in Nederland. Staatsbosbeheer heeft een aantal huizen voor grotere groepen. De Borkeld, gelegen in het gelijknamige gebied, dateert uit de jaren tachtig. Het diende als werkschuur: er stonden machines en er was een kantoorruimte voor medewerkers.

Vakantiehuis voor grote groepen

Inmiddels is De Borkeld geheel opnieuw ingericht en omgebouwd tot een riante, moderne vakantiewoning. Het ligt tussen Holten, Rijssen en Markelo bij heidereservaat De Borkeld tussen graslanden, akkers, uitgestrekte heidevelden en bossen met dennen en eiken. Al tientallen jaren sieren karakteristieke jeneverbesstruiken het landschap. Ook vanuit archeologisch oogpunt is De Borkeld de moeite waard. U vindt er grafheuvels die dateren van ver voor het begin van onze jaartelling. De woning ligt op ca. 1 km van de A1 waardoor u zich met name buiten niet geheel kunt onttrekken aan verkeersgeluiden, maar met twaalf personen die zich samen goed vermaken hoor je er waarschijnlijk weinig van. Boeken kan via de website van Staatsbosbeheer.