Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Bewaardoos maken met schoenendoos Bewaardoos maken met schoenendoos
  • Patroon en werkbeschrijving knuffel poes Patroon en werkbeschrijving knuffel poes
moeders

Persoonlijk t-shirt voor kinderen ontwerpen

persoonlijk tshirt voor kinderen ontwerpen en bestellenPersoonlijk t-shirt voor kinderen ontwerpen, omdat je niet altijd wil dat je kinderen lopen in kleding die iedereen al  hebben. Heel makkelijk kun je een (kinder) t-shirt (of ander kledingstuk) ontwerpen met een uniek design. Omdat je zowel de voor- als de achterkant en de mouwen kunt laten bedrukken, kun je alle kanten uit.

persoonlijk tshirt voor kinderen ontwerpen en bestellen 1Wij hebben de T-shirts samen met onze tweeling ontworpen en ze zijn helemaal naar tevredenheid van de kinderen. Super trots en na het samen bestellen waren ze snel in huis.

Wij gebruikten afbeeldingen op de popcorn verpakking. Daar hebben we zelf een foto van gemaakt en zie ….. het resultaat mag er zijn.
foto op t-shirt van popcorn verpakking

Persoonlijk t-shirt voor jong en oud

persoonlijk tshirt voor kinderen ontwerpen en bestellen 3Een t-shirt bedrukken omdat je hiermee de persoonlijke keuze van jouw kind kunt toepassen door een bijzondere tekst of een mooie foto. Ook voor anderen is een bedrukt t-shirt leuk, bijvoorbeeld als cadeau voor een bijzondere dag van je kind(eren), beste vriend(in) of opa / oma. Kleding bedrukken kan voor zowel heren, dames als kinderen en het is zelfs mogelijk sportkleding te laten bedrukken.
Wat tips om ervoor te zorgen dat kleding zodanig bedrukt wordt dat jij of iemand anders het met veel plezier zult dragen!