Gerelateerde artikelen

  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Hoe klimroos maandenlang laten bloeien Hoe klimroos maandenlang laten bloeien
  • Wat knutselen rond Sinterklaasfeest Wat knutselen rond Sinterklaasfeest
  • Hoe hoedje van papier of krantenpapier vouwen Hoe hoedje van papier of krantenpapier vouwen
  • Bouwplaat wasdroger als sinterklaas surprise Bouwplaat wasdroger als sinterklaas surprise
  • Unieke gratis bouwplaten downloaden Unieke gratis bouwplaten downloaden
hobby

Bouwplaat Anne Frankhuis

bouwplaat anne frankhuisBouwplaat Anne Frankhuis is een mooi item om het verhaal over de 2e wereldoorlog al knippend, vouwen en plakkend te vertellen aan de kinderen (vanaf 10 jaar) en samen te bespreken. Bouwpakket Anne Frank Huis  is Nederlands en kost € 18,50. Het huis is een monument ter gedachtenis aan Anne Frank en haar familie.
Anne Frank was een uit Duitsland afkomstig Joods meisje dat bekend is geworden door het dagboek dat ze schreef tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen ze ondergedoken zat in Amsterdam. Zij stierf hoogstwaarschijnlijk aan uitputting in het concentratiekamp Bergen-Belsen.

Bouwplaat Anne Frankhuis

bouwplaat anne frankhuis en museumHoe is het voorhuis met het Achterhuis verbonden? Waar bevond zich het bedrijf van Anne Franks vader? Waar hielden de onderduikers zich precies schuil? En vanuit welk raam kon Anne Frank de kastanjeboom zien? Op deze en andere vragen krijg je al doende antwoord met het nieuwe historische bouwpakket van Prinsengracht 263. Een brochure met bouwinstructies en achtergrondinformatie over de onderduikperiode, de onderduikers en de helpers maakt deel uit van het pakket.

Uiteraard bezoek je het Anne Frank museum aan de Prinsengracht in Amsterdam.