Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Gum schoonmaken doe je zo Gum schoonmaken doe je zo
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken
hobby

Wandschilderen leren van beeldend kunstenaar

muurschilderen lerenWandschilderen en muurschilderen van trompe l’oeil is een artistiek kunstwerkje. Catherine Gathier is een veelzijdige beeldend kunstenares uit Vianen die zich heeft gespecialiseerd in het schilderen van portretten en wandschilderingen. In haar diverse workshops worden de geheimen van het wandschilderen en acrylverftechnieken uit de doeken gedaan.

Wandschilderen zelf leren

Muurschilderingen, wandschildering, trompe l’oeil, deze toepassing van de schilderkunst is zo oud is als de weg naar Rome. Er zijn vele mogelijkheden om een muurschildering te realiseren. Direct op de muur, op doek, op een garagedeur of geschilderd op een (verhuisbare) plaat van (voorbehandeld) hout, kortom je kunt alle kanten op en er is voor elke ruimte een “schildering op maat”.
Wil je zélf leren hoe een muurschildering wordt opgezet en uitgewerkt, kijk dan eens onder de rubriek workshop en Cursus

Origineel is het “receptiedoek”! Je geeft een wel heel bijzondere toets aan je receptie door het receptieboek te vervangen door het receptiedoek. Een bijdrage van alle genodigden (samen met de “finishing touch” van Catherine) geven een bijzondere herinnering aan een mooie avond of een leuke dag. Ze verzorgt ook workshops voor groepen.