Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
moeders

Donald Duck en vrolijke educatieve app

donald duck app is educatief en leukDonald Duck heeft een vrolijke educatieve app genaamd: Duckwise. Heteerste product, er zullen er meerder volgen, is de Duck Quiz en speelt zich af binnen vijf verschillende categorieën, t.w. aardrijkskunde, geschiedenis, dieren, Disney en Donald Duck. Spelenderwijs wordt in deze iPad app de algemene kennis én de kennis over de Duckstad bewoners getest. De vragen – gericht op jonge én oude spelers – zijn ontwikkeld door redacteuren in samenwerking met leerkrachten.
donald duck app downloadenDe belangrijkste pijlers van Duckwise zijn educatie en fun. Spelenderwijs leren waarbij goed wordt gekeken naar de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor kinderen in de 21e eeuw.
De Duck Quiz app is nu te downloaden.

YouTube voorvertoningsafbeelding