Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Creatief cadeau idee in een glazen potje Creatief cadeau idee in een glazen potje
moeders

Tuinbroek en overall voor kinderen kopen

tuinbroek meisje en jongenTuinbroek en overalll zijn helemaal in voor de kinderen en dan ook echt waar deze kleurrijke broeken voor bedoeld zijn, voor de tuin. Lekker spelen, moestuin inrichten en taarten bakken in een natte zandbak, met deze tuinbroek kan het allemaal. Eenvoudig over de kleren aan te trekken, heel praktisch met het buitenspeelseizoen voor de deur.

De reeds bekende kinderoverall heeft er nu een broertje voor de zomer bij. Beide zijn makkelijk aan te trekken over de eigen kleding zodat die schoon en heel blijft terwijl kinderen zich buiten uitleven.

Tuinbroek die tegen stootje kan

Buiten ravotten, in de (moest)tuin ‘werken’, boompje klimmen en hutten bouwen in het bos. Kinderen zijn dol op buiten spelen én op vies worden. De kindertuinbroek is daarom ideaal. Hij beschermt broeken, leggings en maillots tegen vuil en slijtage en past dankzij de ruime pasvorm makkelijk over de eigen kleding. De tuinbroek heeft talloze handige zakken: aan de voorkant een grote zak met drukknoopjes, verder 2 steekzakken, een duimstokzak, een achterzak én 2 intasten (open zakken) om makkelijk bij de broekzakken van de eigen kleding te komen. De schouderbanden zijn traploos verstelbaar. Dankzij de samenstelling van 65% katoen en 35% polyester kan de tuinbroek tegen een stootje én blijft de kleur mooi.
De tuinbroek is verkrijgbaar in 5 vrolijke kleuren, met of zonder bedrukking.
De overall nu ook vanaf maat 74/80, ook leuk als kraamcadeau.

kinderoverall maat 74_80