Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat
  • Kellybag van Hermes als bouwplaat tas Kellybag van Hermes als bouwplaat tas
  • Leesboek surprise of een Sinterklaasboek maken Leesboek surprise of een Sinterklaasboek maken
moeders

Tuinbroek en overall voor kinderen kopen

tuinbroek meisje en jongenTuinbroek en overalll zijn helemaal in voor de kinderen en dan ook echt waar deze kleurrijke broeken voor bedoeld zijn, voor de tuin. Lekker spelen, moestuin inrichten en taarten bakken in een natte zandbak, met deze tuinbroek kan het allemaal. Eenvoudig over de kleren aan te trekken, heel praktisch met het buitenspeelseizoen voor de deur.

De reeds bekende kinderoverall heeft er nu een broertje voor de zomer bij. Beide zijn makkelijk aan te trekken over de eigen kleding zodat die schoon en heel blijft terwijl kinderen zich buiten uitleven.

Tuinbroek die tegen stootje kan

Buiten ravotten, in de (moest)tuin ‘werken’, boompje klimmen en hutten bouwen in het bos. Kinderen zijn dol op buiten spelen én op vies worden. De kindertuinbroek is daarom ideaal. Hij beschermt broeken, leggings en maillots tegen vuil en slijtage en past dankzij de ruime pasvorm makkelijk over de eigen kleding. De tuinbroek heeft talloze handige zakken: aan de voorkant een grote zak met drukknoopjes, verder 2 steekzakken, een duimstokzak, een achterzak én 2 intasten (open zakken) om makkelijk bij de broekzakken van de eigen kleding te komen. De schouderbanden zijn traploos verstelbaar. Dankzij de samenstelling van 65% katoen en 35% polyester kan de tuinbroek tegen een stootje én blijft de kleur mooi.
De tuinbroek is verkrijgbaar in 5 vrolijke kleuren, met of zonder bedrukking.
De overall nu ook vanaf maat 74/80, ook leuk als kraamcadeau.

kinderoverall maat 74_80