Gerelateerde artikelen

  • Speelgoed voor vogel maken Speelgoed voor vogel maken
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Nep spin met terrarium Nep spin met terrarium
  • Playmobil en lego voor lage prijs Playmobil en lego voor lage prijs
  • Kinderwinkel online met extra aandacht Kinderwinkel online met extra aandacht
  • Schommel en bolderwagen kopen Schommel en bolderwagen kopen
moeders

Memory spel voor de allerkleinsten

memoryspel voor de allerkleinstenMemory heeft simpele spelregels. Je speelt in de richting van de klok. Om de beurt draait de speler een kaartje naar keuze open. Vervolgens draait hij/zij een tweede kaartje open. Als de afbeeldingen op beide kaartjes gelijk zijn (of een bij elkaar horend paar vormen), dan neemt de speler de twee kaartjes en legt deze voor zich neer. Vervolgens is hij/zij nog een keer aan de beurt, tot hij twee kaartjes heeft opengedraaid, die geen paar vormen. De twee openliggende kaartjes worden weer op hun plaats op tafel terug gelegd. Nu gaat de beurt naar de volgende speler.

Het spel eindigt als alle kaartjes opgespeeld zijn en de speler met de meeste setjes wint.

Memory spel voor de allerkleinsten

Naast de succesvolle boekjes, heeft Bobbi nu ook een Memo-spel! De leuke plaatjes nodigen uit om te fantaseren. Behalve training van het geheugen en concentratie wordt spelenderwijs de woordenschat van het kind vergroot. Draai de kaartjes maar snel om. Wat doet Bobbi nu?
Bobbi’s Memo-spel (verkrijgbaar voor € 9,95) is een heerlijk gezelschapsspel om samen te spelen.
YouTube voorvertoningsafbeelding