Gerelateerde artikelen

  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Brede retro armband restylen Brede retro armband restylen
  • Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken
  • Persoonlijk item op je outfit maken Persoonlijk item op je outfit maken
  • Patroon poppenkleding zelf maken tip Patroon poppenkleding zelf maken tip
  • Schooltas of kleding herkenbaar maken Schooltas of kleding herkenbaar maken
moeders

Casual kleding en duurzaam label

bamboe casual kledingCasual kleding, handdoeken en verzorgingsproducten worden meestal van katoen gemaakt, maar bij Greendaddy wordt het van bamboe gemaakt. Daardoor is de kleding onder andere heel erg zacht en blijft het langer fris ruiken.

Er zijn o.a. bamboe jurkjes van organisch katoen, het draagt heerlijk zacht. Deze (wikkel)jurkjes met goede pasvorm draag je zowel naar je werk als naar een feestje. Stoer of chique, aan jou de keuze. De ventilerende eigenschap van bamboe textiel is één van de redenen waarom bamboe jurkjes ook veel frisser blijven ruiken. Comfortabel, verantwoord, en ook nog mooi.

Casual kleding en duurzaam label

Snel en makkelijk online bestellen bij Greendaddy.nl

Andere bamboe producten zijn sokken en kniekousen, maar ook dames bamboe slipsheren bamboe boxershorts, bamboe t-shirts, bamboe ondergoed en zelfs bamboe verzorgingsproducten. Kijk bijvoorbeeld naar haarverzorginglichaamsverzorging en babyverzorging.