Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Patroon en werkbeschrijving knuffel poes Patroon en werkbeschrijving knuffel poes
  • Breipatroon beer en naaipatroon berenkleding Breipatroon beer en naaipatroon berenkleding
  • Gratis patronen papieren tas om zelf te maken Gratis patronen papieren tas om zelf te maken
moeders

Casual kleding en duurzaam label

bamboe casual kledingCasual kleding, handdoeken en verzorgingsproducten worden meestal van katoen gemaakt, maar bij Greendaddy wordt het van bamboe gemaakt. Daardoor is de kleding onder andere heel erg zacht en blijft het langer fris ruiken.

Er zijn o.a. bamboe jurkjes van organisch katoen, het draagt heerlijk zacht. Deze (wikkel)jurkjes met goede pasvorm draag je zowel naar je werk als naar een feestje. Stoer of chique, aan jou de keuze. De ventilerende eigenschap van bamboe textiel is één van de redenen waarom bamboe jurkjes ook veel frisser blijven ruiken. Comfortabel, verantwoord, en ook nog mooi.

Casual kleding en duurzaam label

Snel en makkelijk online bestellen bij Greendaddy.nl

Andere bamboe producten zijn sokken en kniekousen, maar ook dames bamboe slipsheren bamboe boxershorts, bamboe t-shirts, bamboe ondergoed en zelfs bamboe verzorgingsproducten. Kijk bijvoorbeeld naar haarverzorginglichaamsverzorging en babyverzorging.