Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
  • Snelle sinterklaas surprise maken Snelle sinterklaas surprise maken
eropuit

Bloesemroute tips in april en mei

bloesemtocht tipsBloesemroute is op zijn mooist tussen half april en half mei. Je ervaart de start van de lente met de prachtige bloesembloei. De natuur ontluikt en de bloesem geurt en kleurt ons tegemoet. Beleef het zelf tijdens een bloesemtocht. Stukje met de auto, stukje fietsen, stukje wandelen. Alles kan.
Wikipedia zegt: Bloesem zijn alle bloemen van een boom, met name bloeiende fruitbomen. In o.a. de fruitstreek de Betuwe worden tijdens de bloei van de hoogstanbomen van de appel, peer en kersen bloesemtochten gehouden. Dit zijn tochten die de deelnemers lopend, per fiets, auto of ander vervoermiddel afleggen langs de bloeiende en geurende bomen.

Bloesemroute tips

Hieronder vind je enkele tips.

YouTube voorvertoningsafbeelding