Gerelateerde artikelen

  • Tips bij aanschaf van een bank Tips bij aanschaf van een bank
  • Oranje jurkjes voor jong en oud Oranje jurkjes voor jong en oud
  • Speelgoed voor vogel maken Speelgoed voor vogel maken
  • Kerstsokken en de geschiedenis Kerstsokken en de geschiedenis
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Nep spin met terrarium Nep spin met terrarium
moeders

Vliegende fee uit parfumflesje en uit dagboek

dansende fee uit parfumflesjeVliegende fee uit parfumflesje en uit dagboek is speelgoed voor meisjes om de fantasie te ontwikkelen. Kennen jullie de vliegende feeën van Flutterbye? Ze zijn in Nederland inmiddels écht populair. Om de magie van de vliegende feeën verder uit te breiden kunnen meisjes nu ook een fee uit een parfumflesje laten vliegen of een vlinderfee uit hun dagboek laten komen. 
De vliegende feeën kopen doe je bij speelgoed/Vliegende Fee

Vliegende fee uit parfumflesje en uit dagboek

vliegende feeParfumflesje ‘Dancing Fairy’ is een bloemenfee die in een parfumflesje woont. Als je aan het touwtje trekt, vliegt ze de lucht in om daarna op de vloer te gaan dansen. Zo kunnen meisjes niet alleen met een fee spelen maar pronkt direct ook het prachtige parfumflesje op menig kaptafel. Geheim dagboek ‘Surprise Butterfly Fairy’ komt na drie keer aan het touwtje trekken uit haar dagboek gevlogen. Ook zij verstopt zich, maar ze is vooral goed in het bewaren van geheimen die in ieder dagboek staan. Meisjes kunnen nu hun diepste geheimen aan hun favoriete fee toe vertrouwen.
vliegende fee uit dagboekHet vlinderdagboek is het ultieme cadeau voor elk fantasierijk meisje. De twee nieuwe feeën volgen op de introductie van de razend populaire Flying Fairy by Flutterbye, het eerste feeën popje dat echt vliegt en met  je handpalm kan worden bestuurd. Dit voorjaar is zij verkrijgbaar in een nieuwe deco.