Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
moeders

Prematuur geboren baby tips

prematuur geboren baby tipsPrematuur geboren baby’s hebben een eigen website met veel relevante informatie.  Een groots online platform voor iedereen die te maken krijgt met (extreme) vroeggeboorte.

Prematuur geboren baby tips

Pequenito.nl en Kleine Kanjers werken nauw samen en zijn twee losse bedrijven die elkaar versterken, zodat iedereen die met vroeggeboorte te maken krijgt te bereiken is en steun kan vinden.

Als je te horen krijgt dat je kindje te vroeg geboren gaat worden, kom je terecht in een achtbaan van emoties. Allerlei vragen dringen zich aan je op. Vragen waar je in het ziekenhuis antwoord op kunt krijgen, maar ook vragen waar (nog) geen antwoord op te geven is. En na de geboorte van je kindje stopt deze achtbaan nog niet. Dat maakt deze tijd beangstigend, onzeker en zwaar.
Lees verder over emoties bij kleinekanjers.nl/emoties

Kleine Kanjers.nl
Het online platform is bedoeld voor ouders die geconfronteerd worden met de (extreme) vroeggeboorte van hun kind. Een situatie die spannend, onzeker, emotioneel en angstig is. Maar daarnaast ook een bijzonder moment, het is immers de geboorte van hun kind.

1 op de 10 baby’s wordt te vroeg geboren en iedereen die hiermee te maken krijgt worstelt met veel vragen waarop niet direct concrete antwoorden te vinden zijn. Helaas heerst er ook nog steeds onbegrip. Kleine Kanjers is er om hier verandering in te brengen.

De Kleine Kanjers site geeft toegang tot informatie over vrijwel alle zaken die met vroeggeboorte te maken hebben, zoals de meest voorkomende complicaties en behandelingen, het omgaan met emoties en veel meer. Kleine Kanjers is er niet alleen voor de prematuur-ouders, maar ook voor de mensen in hun omgeving,  voor buitenstaanders is het vaak moeilijk om op de juiste manier te reageren.

Pequenito.nl
De webshop met de leukste en liefste cadeautjes voor alle pasgeboren baby’s, gespecialiseerd in cadeautjes voor veelte vroeg of klein geboren baby’s. Uit eigen ervaring weten de oprichters van Pequenito.nl dat het moeilijk is om fijne, praktische en mooie kleertjes voor te vroeg geboren baby’s te vinden. Ineke en Marijke hebben er daarom hun missie van gemaakt om de mooiste en beste kleertjes voor de aller kleinste in hun webshop aan te bieden. Naast het kleding assortiment heeft Pequenito een uitgebreid knuffels en accessoires assortiment tevens met zorg uitgezocht voor de aller kleinste baby’s. Bij het inkopen van het volledige assortiment wordt goed gekeken naar de mogelijkheden en behoeften van kleine baby’s in de couveuse.

prematuur geboren baby tips aprematuur geboren baby tips b