Gerelateerde artikelen

  • Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat
  • Kellybag van Hermes als bouwplaat tas Kellybag van Hermes als bouwplaat tas
  • Leesboek surprise of een Sinterklaasboek maken Leesboek surprise of een Sinterklaasboek maken
  • Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook Origineel cadeau zelf maken en nog lekker ook
  • Creatief cadeau idee in een glazen potje Creatief cadeau idee in een glazen potje
  • Kruidenazijn zelf maken en cadeau doen Kruidenazijn zelf maken en cadeau doen
moeders

Glamour en glitter in je haar

glitter locks haarstudioGlamour en glitter in je haar tijdens een trendy schooldag of hip glamourfeestje. Meisjes kunnen gemakkelijk en snel met deze haarstudio een feestelijk kapsel creëren. De studio bevat hartjes, bloemetjes en sterretjes, die meiden zelf in hun haar bevestigen.

Kies uit verschillende lovertjes, doe ze op de handige houder, pak een haarlok, druk het lovertje erin en klaar is de flitsende nieuwe coupe! De Glitter Locks blijven de hele dag (en avond) zitten, en zijn weer eenvoudig uit het haar te verwijderen, zonder het te beschadigen. De haarstudio is makkelijk mee te nemen, zodat meisjes overal hun eigen haar of het haar van een vriendin feestelijk kunnen maken. De paardenstaart of de lange haarlokken worden echte blikvangers.
De haarstudio Glitter Locks bestellen