Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Clingendael in de winter foto’s om te inspireren Clingendael in de winter foto’s om te inspireren
  • Patroon en werkbeschrijving knuffel poes Patroon en werkbeschrijving knuffel poes
  • Polswarmer of handwarmer breien of haken Polswarmer of handwarmer breien of haken
hobby

Teenslippers en sneakers pimpen

Bron: pinterest.com
Bron: pinterest.com

Pimp je teenslippers en sneakers voordat de zomer begint. In de lente besteed je meer tijd aan je voeten. Je maakt namelijk meer kilometers en draagt vaker open schoenen. Natuurlijk kun je jouw teennagels laken, maar ook je schoenen zelf kunnen wel wat aandacht gebruiken. Met een kleine investering, zoals een kleurrijke sjaal via Vouchercloud met korting van de V&D of goudkleurige studs van de plaatselijke hobbywinkel, maak je al snel een uniek exemplaar van je teenslippers of gympen.

Versier je teenslippers met een doek

De bandjes van teenslipper kunnen je voeten irriteren. Als je echter met een mooie doek of sjaal je  teenslippers versiert, heb je hier geen last vaan. Je kunt er voor kiezen om twee doeken aan te schaffen, zodat je twee identieke teenslippers maakt. Echter met twee verschillende teenslippers kom je ook goed voor de dag, mits de kleurstelling hetzelfde is.

Let goed op bij het selecteren van het materiaal. Je wilt een zachte stof, maar de stof moet het liefst wel ademend zijn, want je loopt natuurlijk in de teenslippers op warme dagen. Verder is het belangrijk dat je de stof gemakkelijk kunt vlechten en moet deze dus niet te dik zijn.

Bron: pinterest.com
Bron: pinterest.com

Breng studs aan op je gympen

Natuurlijk versieren veel mensen hun All Stars. Deze schoenen zijn echter prijzig in aanschaf, dus je experiment moet in één keer goed gaan. Als je naar H&M gaat vind je ook een paar goedkope gympen, welke je als oefening kunt pimpen. Er zijn twee soorten studs; buigbare studs en studs met een achterkantje wat je erop draait.

Qua draagcomfort kun je het beste kiezen voor de studs met een achterkantje. Deze kun je gemakkelijk aanbrengen. Gebruik krijt om aan te geven waar je studs komen. Het mooiste zijn deze als ze gelijkmatig zijn verdeeld over je schoenen. Zorg dat je een priem bij de hand hebt om gaatjes te maken in de schoen. Let goed op de maat, als je de gaten te groot maakt, blijven de studs niet zitten. Plaats de studs en achterkantjes. Veeg het overgebleven krijt weg en jouw unieke gympen zijn klaar!