Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Recept met peervormige pompoen Recept met peervormige pompoen
  • Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
moeders

Gezonde frisdrank voor kinderen

gezonde frisdrank voor kinderenNatuurlijke frisdrank voor kinderen. Speciaal voor de kleintjes zijn er natuurlijke kokoswaters met fruitsmaak te koop, waar de kinderen gek op zullen zijn! Een heerlijke variant van Appel & Zwarte Bessen en een tropische variant Mango & Ananas.
Vita Coco Kids bevat minimaal 20 procent minder suiker en calorieën dan andere kinderdrankjes. Perfect voor ouders die op zoek zijn naar een gezond drankje voor de kinderen. Lees meer bij vitacoco.com/nl

Gezonde frisdrank voor kinderen

Vita Coco Kids bestaat uit 100% natuurlijk kokoswater (niet gemaakt uit concentraat) dat afkomstig is van de jonge, groene, kokosnoot en wordt gemixt met natuurlijke fruitsmaken en water. Kokoswater bevat van nature veel vitaminen en mineralen zoals kalium om de kleintjes energiek en gehydrateerd te houden.
Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen.
Vita Coco is in Nederland verkrijgbaar bij o.a.