Gerelateerde artikelen

  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Persoonlijk item op je outfit maken Persoonlijk item op je outfit maken
  • Schooltas of kleding herkenbaar maken Schooltas of kleding herkenbaar maken
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
  • Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier
  • Gratis kleine baby borduurpatronen Gratis kleine baby borduurpatronen
moeders

Boxkleed is uniek als geboortekleed

Boxkleed als geboortekleed lijkt mij best een leuk cadeau om te krijgen of cadeau te geven bij de geboorte van een kind. Unieke, handgemaakte geboortekleden gebaseerd op de geboortehoroscoop van een kind. Naast de personalia wordt ook een gedeelte van de geboortehoroscoop (zon- & maanteken, ascendant) op het kleed aangebracht.

Boxkleed en meer

De kleden zijn multifunctioneel: afhankelijk van het gekozen formaat, fungeren ze prima als speel- c.q. boxkleed, deken of bijvoorbeeld picknickplaid. In alle gevallen houd je altijd een leuke herinnering aan een speciaal moment over. Maar welk product je ook kiest, er wordt altijd een ingebonden exemplaar van de volledige geboortehoroscoop -uiteraard in het Nederlands- meegeleverd; op zichzelf al leuk en interessant om te lezen.
En er is meer mogelijk bij geboortekleed.nl