Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Patroon kleine bal voor baby en peuter Patroon kleine bal voor baby en peuter
  • Patroon decoratie vogel uniek idee Patroon decoratie vogel uniek idee
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
moeders

Electro voor jonge kinderen

stratego 2

Electro samen spelen, dacht oma, nou nee hoor. Onze kleinzoon had al gauw door hoe het werkte en ging lekker zelf aan de slag. Hij vroeg af en toe: “Oma wat moet ik nu doen” en dan ging hij de goede antwoorden zoeken met de pen, die een positief geluidje maakt als hij de goede keuze had gemaakt.

Electro is spelenderwijs verbanden leren leggen, goed leren kijken en onthouden. Wie is er niet opgegroeid met Electro. We kennen het allemaal als een leuk en leerzaam spel waarbij plaatjes bij elkaar gezocht moeten worden. Electro is nu ook op de iPad gratis te downloaden. Er is ook het knettergekke Kroko Loko Jr., een leuke app voor de allerkleinsten waarbij dieren aan elkaar gedraaid worden en ze de gekste fratsen uithalen.

Electro en vier nieuwe edities

Er zijn vier nieuwe edities : “Wilde dieren”, “Voertuigen”, “Op de boerderij” en “Dierenpret” gaan kinderen aan de slag met een boekje van 18 pagina’s vol vragen en opdrachten. De editie “Dierenpret” bevat 12 kaarten met leerzame oefeningen. Kinderen wijzen met de wonderpen het antwoord aan op vragen als ‘wat zie je in de vijver’, ‘wat hoort er bij elkaar’ en ‘zoek dezelfde plaatjes’. Wanneer ze het juiste antwoord aanwijzen, horen ze een geluidje en zien ze een lichtje. Leren is leuk met Electro!
Meer lezen over de vier nieuwe edities

stratego 3