Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
moeders

Electro voor jonge kinderen

stratego 2

Electro samen spelen, dacht oma, nou nee hoor. Onze kleinzoon had al gauw door hoe het werkte en ging lekker zelf aan de slag. Hij vroeg af en toe: “Oma wat moet ik nu doen” en dan ging hij de goede antwoorden zoeken met de pen, die een positief geluidje maakt als hij de goede keuze had gemaakt.

Electro is spelenderwijs verbanden leren leggen, goed leren kijken en onthouden. Wie is er niet opgegroeid met Electro. We kennen het allemaal als een leuk en leerzaam spel waarbij plaatjes bij elkaar gezocht moeten worden. Electro is nu ook op de iPad gratis te downloaden. Er is ook het knettergekke Kroko Loko Jr., een leuke app voor de allerkleinsten waarbij dieren aan elkaar gedraaid worden en ze de gekste fratsen uithalen.

Electro en vier nieuwe edities

Er zijn vier nieuwe edities : “Wilde dieren”, “Voertuigen”, “Op de boerderij” en “Dierenpret” gaan kinderen aan de slag met een boekje van 18 pagina’s vol vragen en opdrachten. De editie “Dierenpret” bevat 12 kaarten met leerzame oefeningen. Kinderen wijzen met de wonderpen het antwoord aan op vragen als ‘wat zie je in de vijver’, ‘wat hoort er bij elkaar’ en ‘zoek dezelfde plaatjes’. Wanneer ze het juiste antwoord aanwijzen, horen ze een geluidje en zien ze een lichtje. Leren is leuk met Electro!
Meer lezen over de vier nieuwe edities

stratego 3