Gerelateerde artikelen

  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Genieten, ontspannen, bezig zijn …. met wat ???? Genieten, ontspannen, bezig zijn …. met wat ????
  • Liefde en vriendschap van Lady Susan Liefde en vriendschap van Lady Susan
  • Brasserie en bioscoop goede combi Brasserie en bioscoop goede combi
  • Film Mon Roi vertelt over verstikkende passie Film Mon Roi vertelt over verstikkende passie
  • Kinderfilmfestival door heel Nederland Kinderfilmfestival door heel Nederland
eropuit

Film "A weekend in Paris" is pure ontspanning

filmtip voor pure ontspanning 1A Weekend in Paris is een komische film over de liefde en 30-jaar huwelijk, en is vanaf 17 april 2014 te zien in de bioscoop. Parijs is niet voor niets de stad van de liefde! De stad biedt cultuur, mode, culinaire hoogstandjes en is daarmee dé plek om de vlam weer te laten oplaaien in je relatie.

filmtip voor pure ontspanningEen echtpaar uit Birmingham, gaan ter gelegenheid van hun 30-jarige huwelijk terug naar de stad waar zij drie decennia geleden op huwelijksreis gingen. Ze arriveren in Parijs, de stad van de liefde, in de hoop hun relatie weer nieuw leven in te blazen. Maar het gaat allemaal niet zoals gepland. Op een avond lopen ze Morgan (Jeff Goldblum) tegen het lijf, een succesvol oud-leerling van Nick. Hij nodigt hen uit voor een diner bij hem thuis. Daar krijgt het koppel een nieuwe kijk op het leven, de liefde en hun relatie.