Gerelateerde artikelen

  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Pointillisme oefening met inspirate van kunstenaar Pointillisme oefening met inspirate van kunstenaar
  • Kleed vol harten quilten en gratis online basiscursus Kleed vol harten quilten en gratis online basiscursus
  • Vlaggetjes slinger maken doe je samen Vlaggetjes slinger maken doe je samen
  • Dieren leren tekenen gratis online Dieren leren tekenen gratis online
  • Elfenfeest organiseren Elfenfeest organiseren
moeders

Online en thuis educatief oefenen voor groep 1 t/m 8

oefenen thuis voor groep1 tot en met groep 8Naast het online Squla oefenprogramma voor kinderen van groep 1 t/m 8 is er nu ook een educatieve kaartspellenlijn, voor iedere leeftijdsgroep een kaartspel dat aansluit bij de lesstof; leuk en leerzaam! Ideaal om mee te nemen op vakantie of om buiten mee te spelen in de zon. Een goede combinatie van plezier en leren.

Met de vier verschillende snelle kaartspellen Taal, Spelling, Rekenen en Aardrijkskunde, trainen kinderen de betreffende vakken met elkaar, door middel van leuke oefeningen. Zo zijn de spellen een ideale toevoeging op het huidige Squla platform.

De Squla kaartspellen hebben stevige, afneembare kaarten en zijn zeer geschikt om mee te nemen op vakantie. De spellen worden cadeau gegeven bij een abonnement op Squla, maar zijn ook hier los verkrijgbaar en bij alle speelgoedwinkels.

  • Ga voor online oefenen naar squla.nl
  • Klik hier voor meer informatie over de kaartspellen.