Gerelateerde artikelen

  • Tekenen en kleuren op stoffen poppen Tekenen en kleuren op stoffen poppen
  • Puimsteen wat waarvoor Puimsteen wat waarvoor
  • Wandplantenbak met kruiden Wandplantenbak met kruiden
  • Phablet is telefoon en tablet Phablet is telefoon en tablet
  • Veilige app tips voor kinderen Veilige app tips voor kinderen
  • Plaklabels zijn super handig Plaklabels zijn super handig
moeders

Wasmachine met WiFi ook bedienen met app

wasmachine met wifi dus ook bedienen met appSuper handig voor moeders. Niet meer later naar bed, omdat de wasmachine nog draait of nog aangezet moet worden. Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlanders zijn planning laat afhangen van hun wasmachine. 1 op de 10 gaat zelfs later naar bed als de was nog draait.
Met de komst van de WW9000, de ‘smartwasmachine’ van Samsung, is dat niet meer nodig. Nu bepaal jij zelf hoe laat je gaat slapen, niet je was.

De WW9000 heeft een mooi, afwijkend design. Dankzij het touchscreen is het design knoploos en is er meer ruimte voor de opening van de wasmachine.
De WW9000 is de eerste wasmachine met Wi-Fi én het eerste apparaat dat met de Smart Home app te bedienen is. Vanaf een terrasje of op het werk start je het wasprogramma via de app, zodat de was al gedaan is zodra je thuiskomt. Ook pauzeer je de wasbeurt op afstand en zie je hoe lang het programma nog duurt. Is de was klaar, dan ontvang je een melding.
De wasmachine WW9000 kopen, klik hier.

Ook kun je met de WW9000 zelf een programma samenstellen. Ideaal voor vrouwen waarvan de man de was niet of verkeerd doet. Je ontwikkelt een wasprogramma dat speciaal voor hem is en je zelfs zijn eigen naam kan geven. Zo krijg jij nooit meer te maken met gekrompen truitjes.

  • Klik hier voor meer informatie over Samsung Smart Home.
    De WW9000 is vanaf 15 april 2014 in Nederland beschikbaar en heeft een verkoopadviesprijs van € 1.999,-. Het genoemde onderzoek werd in opdracht van Samsung door Multiscope uitgevoerd onder 1000 Nederlandse respondenten.