Gerelateerde artikelen

  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
  • Lampenkap uniek maken voor kinderkamer Lampenkap uniek maken voor kinderkamer
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
  • Maandplanner voor het hele gezin Maandplanner voor het hele gezin
  • Kussen kinderkamer vrolijk en origineel Kussen kinderkamer vrolijk en origineel
moeders

Wonderlamp voor kinderkamer

wonderlamp kinderkamerDeze wonderlamp is een echte blikvanger in de kinderkamer. Pas als het donker is en de lamp aangaat, wordt alles zichtbaar. Het is een lamp om verhalen bij te vertellen voor het slapengaan. Bij alle wonderlampen zijn ook bijpassende wandlampen te koop.
Wonderlampen zijn hang- en wandlampen met een subtiele grafische print aan de buitenkant. Aan de binnenkant gaat echter een heel verhaal schuil. Een geheim verhaal dat zich pas prijsgeeft in het donker, als de lamp aangaat.

Wonderlijke Wonderlampen

De lamp Bos is een echte sprookjeslamp. Overdag heeft hij een moderne print van bomen in grijs- en bruintinten. ‘s Nachts komt het bos tot leven, met talloze dieren die bij elkaar komen rond een knappend kampvuurtje. Zo zijn er in totaal 4 varianten: Bos, Bloesem, Ballon en de nieuwkomer Volle Maan. De diameter van de hanglampen is 30 cm en de hoogte 22 centimeter.

Wonderwandlampen

De halve cirkelvormige wandlampen stralen een zacht licht uit en onthullen ook hun verhaal pas in het donker. Ideaal als lees- of nachtlampje. De lamp Bloesem is echt een romantische meidenlamp met vogels verscholen tussen de bloesems.
Ballon laat weer een heus feestje zien met Panda, Beer, Vos en Muis.
En Volle Maan komt ‘s nachts tussen de bomen tevoorschijn, samen met duizenden sterretjes en talloze dieren die op pad gaan in de zomernacht. Afmetingen: 22 x 18 centimeter.

Kijk voor alle nieuwe lampen op www.hartendief.com

wonderlamp voor kinderkamer