Gerelateerde artikelen

  • Pointillisme oefening met inspirate van kunstenaar Pointillisme oefening met inspirate van kunstenaar
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
  • Hoe bloesemtak maken met papier Hoe bloesemtak maken met papier
  • Verlanglijstje extra mooi maken Verlanglijstje extra mooi maken
  • Trein maken als Sinterklaas surpise Trein maken als Sinterklaas surpise
  • Uitleg tas knutselen met veel voorbeelden Uitleg tas knutselen met veel voorbeelden
moeders

Eastpak nog steeds populaire schooltas

eastpak schooltasEastpak staat voor sterk en stoer en kleurrijk. Dus uitermate geschikt als reis- en schooltas. Mijn nichtje heeft hem nu ook gekregen op haar verjaardag: de Eastpak rugzak. Ze zijn in veel kleuren te verkrijgen. De jarenlange garantie maakt het extra aantrekkelijk.
Zowieso is het natuurlijk elk jaar voor de middelbare scholieren belangrijk om vooral hippe schoolspullen aan te schaffen.

eastpak sterken kleurrijk

Waarom Eastpak
Toen Eastpack begon met het maken van kwalitatief goede tassen en rugzakken, kregen ze de opdracht te leveren aan het Amerikaanse leger. In het Amerikaanse leger worden strenge kwaliteitseisen gesteld.

Op de middelbare school heb je écht een stevige rugzak nodig. Er moeten soms veel boeken met een flink gewicht mee en pubers gooien, in plaats van neerzetten, met de tassen.
Bij een gewone rugtas scheuren de naden of laten los en de schouderhengsels laten te wensen over. Je moet erop kunnen vertrouwen dat je tas heel blijft en de schoolboeken goed beschermd zijn, anders kan het een dure grap worden. Kapotte boeken moeten betaald worden en boeken zijn ook duur. Van Eastpack is bekend dat deze tassen sterk zijn en goed afgewerkt.

eastpak sterken kleurrijk met stijl