Gerelateerde artikelen

  • Halloween griezelen Heksendoorn Halloween griezelen Heksendoorn
  • Studeren in het buitenland Studeren in het buitenland
  • Verkeersregels in het buitenland Verkeersregels in het buitenland
  • Nieuw Zeeland is walhalla voor backpackers Nieuw Zeeland is walhalla voor backpackers
  • Naakt recreatie in binnen- en buitenland Naakt recreatie in binnen- en buitenland
  • Kanoroute varen op Nieuwkoopse Plassen Kanoroute varen op Nieuwkoopse Plassen
eropuit

Vakantie, leren zeilen en diploma

tijdens vakantie leren zeilen ijn binnenland of buitenlandVakantie en leren zeilen gaan prima samen. Op een zeiljacht leren zeilen en heerlijk vakantie vieren is super. Dan ook nog combineren met een CWO certificeringsdag op de zeilschool in Almere. Op die manier sla je drie vliegen in één klap :

  • èn vakantie,
  • èn leren zeilen
  • èn Nederlandse diploma’s (waar door jachtverhuurders in Nederland vaak om wordt gevraagd).

Tijdens een zeilcursus leer je hoe je veilig en met plezier een groot zeiljacht op zee bestuurt! En het is genieten van de (sub)tropische  omgeving, zwemmen en snorkelen in helder blauw water en de hele dag buiten zijn. Je voelt de wind, de golven en de stralende zon. Het is heerlijk ontspannen, veel  gezelligheid aan boord en lekker eten. Tijdens het zeilen kom je prachtige eilanden tegen met leuke dorpjes, gezellige haventjes, pittoreske pleinen en smalle straatjes. Je ziet grillige kustlijnen, mooie stranden, diepe baaien, bergen en in de Caribbean ook regenwouden. En al zeilend dolfijnen en schildpadden ontmoeten. Elke dag is een nieuwe ervaring; elke avond een andere ankerplek met leuke restaurantjes of een gezellige barbecue op het strand waarna je onder de sterrenhemel op het dek in slaap valt.

Wil je meer informatie, zeil naar lerenzeilen.amorgos.nl

“Ik heb ontzettend veel plezier gehad,” vertelt deelneemster Yvonne. “Geen mooier moment dan met een trots groepje cursisten dat net een zeiljacht aan een Griekse kade heeft gelegd een zonnige dag nabespreken in de kuip. Er is volop tijd om te zwemmen, snorkelen, dorpjes te bezoeken en om nieuwe mensen te ontmoeten. En dat gebeurt terwijl je leert zeilen op een scherp zeiljacht.”