Gerelateerde artikelen

  • Kerstuitjes in de kerstvakantie Kerstuitjes in de kerstvakantie
  • Kinderfilmfestival door heel Nederland Kinderfilmfestival door heel Nederland
  • Halloween griezelen Heksendoorn Halloween griezelen Heksendoorn
  • Zee aquarium Sea Life Scheveningen Zee aquarium Sea Life Scheveningen
  • Avonturenpark Hellendoorn nieuwe show Avonturenpark Hellendoorn nieuwe show
  • Nieuwe shows in Avonturenpark Hellendoorn Nieuwe shows in Avonturenpark Hellendoorn
eropuit

Familiepark en strandpark net over de grens

park

Een leuk en spannend binnen- en buitenspeelpark op recreatiepark Aquabest in Best heet DippieDoe. In het recreatiepark is het luieren op een prachtig zandstrand of samen met de kinderen een sprookjesachtig zandkasteel bouwen en daarna lekker pootje baden of een frisse duik nemen in het heldere schone water? Zonaanbidders kiezen uit zandstrandjes of het zachte gras van de ligweiden. Het kan allemaal op het strandpark van Recreatiepark Aquabest; het gastvrije zwem- en strandparadijs voor jong en oud aan de A2 bij Best.

Familiepark Dippiedoe

Een ideale locatie om met het hele gezin een dagje door te brengen. Voor de allerkleinsten een speciale zachte speelhoek en voor de durfals de Dropzone met een vrije val van meer dan 15 meter of de Challenger, waar je wel of niet over de kop kunt gaan.
Voor meer informatie surf je naar familiepark Dippiedoe.nl

Beleef een dag vol speelplezier. Er zijn binnen en buiten meer dan 50 leuke attracties voor alle kinderen t/m 13 jaar. De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de kleinsten kunnen lekker spelen in de Softplay hoek of speelhaven. Klimmen, glijden, zweven, voor elk wat wils.