Gerelateerde artikelen

  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
hobby

Ben 10 superhelden T-shirt zelf ontwerpen

ben 10 tshirt ontwerpen

Iedereen kan mee doen met een online wedstrijd. Iedere superheld heeft namelijk een sidekick nodig en Ben zijn sidekick is Rook. Vanaf 30 april kan je je eigen Ben 10 superhelden T-shirt voor jezelf en jouw sidekick ontwerpen via www.CartoonNetwork.nl. Kinderen kunnen hun sidekick nomineren en vertellen waarom ze een onoverwinnelijk team vormen. Een sidekick kan je moeder, vader, broer, zus of vriend(in) zijn. De leukste inzendingen winnen een uniek T-shirt voor zichzelf en hun sidekick. De actie loopt tot en met 28 mei 2014.

Meedoen, klik hier.

ben 10

Ben 10 is al jarenlang wereldwijd een van de populairste jongens franchises. Cartoon Network zendt de razend populaire TV-serie Ben 10 Omniverse uit, waarin de 16-jarige Ben Tennyson en zijn avonturen met aliens kunnen volgen. Bens sidekick en superhandige partner is Rook. Met hulp van Rook onderzoekt Ben de eigenaardige kant van de wereld van aliens en komt hij vijanden tegen uit zijn verleden, die uit zijn op wraak. Samen gaan zij de strijd aan en beleven ze allerlei spannende avonturen.

Ben Tennyson heeft al veel gevaarlijke waters doorzwommen in zijn gevecht tegen de buitenaardse wezens, maar voor het eerst staat hij oog in oog met weerwolven, mummies en monsters! In een gloednieuwe reeks afleveringen, ‘Galactic Monsters’, transformeert Ben in nieuwe aliens die hem kunnen helpen, maar kan hij snel genoeg al hun krachten en vaardigheden onder de knie krijgen om de enge tegenstanders te verslaan?

Bekijk vanaf 10 mei 2014 elk weekend om 11:00 uur hoe Ben de strijd aangaat met krachtige wezens op Cartoon Network!