Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Recept met peervormige pompoen Recept met peervormige pompoen
  • Recept snoephuisje, heksenhuisje maken Recept snoephuisje, heksenhuisje maken
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Chocoladeletter maken en opeten Chocoladeletter maken en opeten
moeders

Kinderkookboek met stripverhaal recepten

kinderkookboekEen kinderkookboek met een visueel spektakel. Wie het boek ook doorbladert – of je nu een kind of een volwassene bent – je gaat meteen plaatjes kijken en lezen. Het verhaal vertelt over een vrolijk jongetje dat aardbeien grilt, een hipster die tortilla’s met spinazie bereidt, meneer Konijn die slasoep kookt of een stoer meisje dat de natuur ingaat om brandnetels te plukken voor de risotto.

Het kinderkookboek “Grote recepten voor kleine chefs” bestellen, klik hier.

Stripverhaal
Elk recept is een soort stripverhaal: iedere stap wordt beschreven en is voorzien van een tekening. Een korte inleiding en een illustratie van alle benodigde ingrediënten en kookgerei gaan aan alle 70 recepten vooraf. De tekeningen zorgen ervoor dat de jonge kok het recept goed kan volgen en makkelijk alle stappen kan onthouden.

Het kinderkookboek volgt de seizoenen en bevat veel vegetarische recepten. Alles is – soms met een beetje hulp van de ouders – te maken. Achter in het boek staan verschillende basisrecepten, zoals pizzadeeg en mayonaise. Maar het boek bevat ook handige tips voor volwassen koks. En wat is er nu leuker dan samen met je kind in de keuken op ontdekkingstocht gaan?