Gerelateerde artikelen

  • Kleurrijke sjaals haken met gratis patronen Kleurrijke sjaals haken met gratis patronen
  • Hoedje haken met dit simpele patroon Hoedje haken met dit simpele patroon
  • Top 5 gezinsvakantie bestemmingen in Spanje Top 5 gezinsvakantie bestemmingen in Spanje
  • Mobiel maken van oude tijdschriften Mobiel maken van oude tijdschriften
  • Heetste zomerboeken top 5 Heetste zomerboeken top 5
  • Geur van een zomeravond Geur van een zomeravond
eropuit

Jaarlijkse Libelle Zomerweek

libelle zomerweek jaarlijksDe Libelle zomerweek is een feestelijk evenement dat in het teken staat van shoppen, loungen, barbecue, dansen en chillen aan het strand. De hele dag door zijn er optredens van bekende artiesten en gezellige workshops.

Libelle Zomerweek 2014 heet : Dolce & Libella. Het jaarlijkse feestje van Libelle lezeressen met dansen, eten, bijpraten en (work)shoppen. Kortom: een dagje genieten van het goede leven. Voor één week ligt er aan het IJmeer een Siciliaans strand.
Libelle opent de Zomerweek op maandagochtend 12 mei 2014 feestelijk. Tijdens de feestelijke opening wordt er opera gezongen door Opera Zuid met solisten Marco Bakker en Miranda van Kralingen. Daarnaast zal een van de beroemdste tenoren uit Italië, wiens naam nog geheim is, zijn opwachting maken.

Op het Piazza Libella is een Italiaans theater nagebouwd waar de hele dag iets te beleven valt: muziek, cabaret, modeshows en uiteraard de columnisten en de redactie van Libelle. Ook politici weten hun weg weer naar Almere te vinden, met dit jaar in hun kielzog alle ‘eerste’ vrouwen die voor hun partij in het Europees parlement zitten.

Dit jaar is er weer een groot aantal workshops (creatief, columns schrijven, Italiaanse taal, mode & beauty), metamorfoses en signeersessies. In de Cucina Libelle serveren Yvette van Boven, Mathijs Vrieze en de zingende kok Gino de hele dag door Italiaanse gerechtjes.
Kijk voor het volledige programma op libelle zomerweek

Voor korting op Libelle Zomerweek kaarten surf je naar
uitmetkorting.nl/libelle-zomerweek