Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
eropuit

Lego film en tentoonstelling Amsterdam

de lego film filmtip nIn de originele 3D computeranimatie volgen we Emmet, een doorsnee, braaf LEGO® mini-figuurtje, dat door een misverstand wordt aangezien als de ‘speciale’ die de wereld komt redden. Emmet gaat met een bont gezelschap op missie om een eind te maken aan het schrikbewind van de boosaardige tiran, President Business. Helaas is Emmet hopeloos en hilarisch slecht voorbereid op dit avontuur.

lego film en tentoonstelling amsterdam

Over The Art of Brick

De LEGO®-tentoonstelling in Amsterdam EXPO vanaf 29 mei 2014. De geweldige LEGO®-tentoonstelling The Art of the Brick werd door CNN uitgeroepen tot één van de top 10 exposities ter wereld die je gezien moet hebben. Meer dan zeventig kunstwerken, opgebouwd uit ruim één miljoen LEGO-stenen zijn tijdelijk te zien in Amsterdam EXPO. Een feest van herkenning voor het hele gezin.