Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
eropuit

Lego film en tentoonstelling Amsterdam

de lego film filmtip nIn de originele 3D computeranimatie volgen we Emmet, een doorsnee, braaf LEGO® mini-figuurtje, dat door een misverstand wordt aangezien als de ‘speciale’ die de wereld komt redden. Emmet gaat met een bont gezelschap op missie om een eind te maken aan het schrikbewind van de boosaardige tiran, President Business. Helaas is Emmet hopeloos en hilarisch slecht voorbereid op dit avontuur.

lego film en tentoonstelling amsterdam

Over The Art of Brick

De LEGO®-tentoonstelling in Amsterdam EXPO vanaf 29 mei 2014. De geweldige LEGO®-tentoonstelling The Art of the Brick werd door CNN uitgeroepen tot één van de top 10 exposities ter wereld die je gezien moet hebben. Meer dan zeventig kunstwerken, opgebouwd uit ruim één miljoen LEGO-stenen zijn tijdelijk te zien in Amsterdam EXPO. Een feest van herkenning voor het hele gezin.