Gerelateerde artikelen

 • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
 • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
 • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
 • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
 • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
 • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
hobby

Loomen is armbandjes maken met elastiekjes

hoe loomen armbandjes van elastiekjes 1Loomen is een ware rage. De zelfgemaakte armbandjes worden als het ware gepunnikt met elastiekjes. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Maar begin maar eens simpel en betaalbaar.

hoe loomen armbandjes van elastiekjes 3

 • Een boekje met de de coolste en leukste sieraden en accessoires zelf te maken?
  Met de veelkleurige rubberen bandjes van Band-it kun je alle kanten op. Maak je outfit compleet met een hippieriem, versier een haarspeld of tas met schattige bloemetjes of hang je armen vol met de mooiste combinaties van verschillende armbanden. Met de stap-voor-stapinstructies in het boek heb je alle technieken zo onder de knie en je krijgt uitleg over de verschillende looms waarmee je je creaties kunt maken. Inclusief patronen en instructies voor supergave accessoires!
 • Een boekje met leuke en nieuwe patronen voor Loom sieraden & accessoires, gemaakt met de rubberen bandjes. Met de stap-voor-staptekeningen in dit boek kun je eenvoudig rubberband sieraden & accessoires maken in elke gewenste kleur en stijl. Van epic sleutelhangers tot rubberband sieraden. Geschikt voor meisjes en jongens vanaf 8 jaar.
  Onze Isa is 6 jaar en zoals je op de foto ziet, vindt ze het heerlijk om te doen…..
 • Maak je keuze uit alle Loom materialen

loomen is een rage

 

 

hoe loomen armbandjes van elastiekjes