Gerelateerde artikelen

  • Smileys en emoticons gebruiken en tips Smileys en emoticons gebruiken en tips
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Volgorde broodje beleggen Volgorde broodje beleggen
  • Patroon poppenkleding zelf maken tip Patroon poppenkleding zelf maken tip
  • Gordijnroe boven glazen schuifpui Gordijnroe boven glazen schuifpui
  • Vocht in huis bestrijden doet de vrouw Vocht in huis bestrijden doet de vrouw
eropuit

Filmtip: Deux jours, une nuit is prachtig drama

filmtip DEUX JOURS UNE NUITMarion Cotillard schittert in dit prachtige drama van de Dardenne broers en laat u nadenken over een gecompliceerd dilemma. Zou u uw bonus teruggeven om de baan van een collega te redden? Sandra wil graag weer aan het werk en probeert haar baan terug te krijgen. filmtip DEUX JOURS UNE NUIT 1De enige manier waarop zij dit kan bewerkstelligen is om haar collega’s te overtuigen hun bonus in te leveren.

DEUX JOURS, UNE NUIT is de nieuwe film van de regisseurs Jean-Pierre en Luc Dardenne. Actrice Marion Cotillard speelt de hoofdrol. De film is geselecteerd voor de hoofdcompetitie van het Cannes Filmfestival 2014.