Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
moeders

Meisjes ontwerpen zelf eigen kleding

meisjes ontwerpen zelf kledingWat is er leuker dan dat meisjes zelf een jurkje, T-shirt of tas online samenstellen. Precies zoals zij dat willen. Ze kiezen een model en dan de kleur. En als laatste fleuren ze de outfit op met allerlei versieringen. Little Stylist, de kleding ontwerp website voor jonge fashionistas, produceert vervolgens de outfit.

meisjes ontwerpen zelf kleding en accessoiresDeze website is er voor meisjes die graag een eigen stempel drukken op hun kleding. De allerjongste ‘mode-ontwerpsters’ kunnen dus super snel een eigen ontwerp  maken. Door dit zelf customizen is de meisjeskleding uniek.
Ontwerp je eigen kleding in 5 stappen. Voor meisjes van 3 tot 10 jaar oud bij littlestylist.com

Little Stylist: meisjeskleding voor en door kinderen

Als je aan meisjes vraagt wat ze later willen worden, eindigt het beroep ‘modeontwerpster’ met stip bovenaan. Waarom wachten, als jij je nu alvast in deze wereld kan wanen? Vanuit deze gedachte is het unieke concept voor de webshop Little Stylist ontstaan. Jonge mode-ontwerpsters kunnen direct aan de slag! In een paar simpele stappen kunnen de kleine designers hun eigen kleding en tas ontwerpen, welke vervolgens ook daadwerkelijk geproduceerd worden.

Leuke tip:

DIY vriendschaps-armbandjes

hoe vriendschap armbandje knopenWeet je nog hoe het moet? Wil je jouw dochter leren vriendschaps-armbandjes te maken, maar ben jij na al die jaren vergeten hoe het moet? Gebruik dan deze handige tutorial. Veel succes!