Gerelateerde artikelen

  • Tekenen en kleuren op stoffen poppen Tekenen en kleuren op stoffen poppen
  • Goed gesprek met puber tips Goed gesprek met puber tips
  • Bodypainting festival in Lisse Bodypainting festival in Lisse
  • Zomervakantie en kinderen Zomervakantie en kinderen
  • Kasteelfeest en hoe larpen Kasteelfeest en hoe larpen
  • Vader en moeder verdelen taken in overleg Vader en moeder verdelen taken in overleg
moeders

Beurs Ouders Natuurlijk bij Arnhem

beurs ouders natuurlijk arnhem 2Het jaarlijks terugkerende evenement “Beurs Ouders Natuurlijk” is een prima beurs voor die mensen die zich interesseren voor bewust, natuurlijk en duurzaam leven. Op de beurs zijn talloze stands te vinden die naadloos aansluiten bij de bewuste keuze om op meer natuurlijke wijze te leven en op te voeden.
De stands staan bol van duurzame producten zoals bijvoorbeeld houten speelgoed, poppen van wol, natuurlijke verzorgingsproducten, eco en fairtrade feestartikelen en kinderkleding van biokatoen. Ook producten die de hechting tussen ouder en kind bevorderen zoals cosleepers en draagdoeken komen uitgebreid aan bod. Verder zijn er educatieve stands waar ouders informatie kunnen inwinnen over zaken als vaccinaties, thuisonderwijs, borstvoeding en nog veel meer en natuurlijk zijn er verloskundigen en lactatiekundigen te vinden.

beurs ouders natuurlijk arnhem 1In de stand van draagdoekconsulentes kunnen vaders en moeders verschillende draagsystemen uitproberen. Buiten op het terrein staat dit jaar voor het eerst een speciale tent van het befaamde forum ‘Dragen en Voeden’ waar forumleden elkaar kunnen ontmoeten.

Leerzame workshops & lezingen

Ook dit jaar komen er in lezingen en workshops verschillende aspecten van het ouderschap aan de orde zoals gebarentaal voor baby’s, sociale communicatie, gezonde voeding, kennis van de natuur en omgaan met de emoties van ouder en kind. Er is zelfs een workshop speciaal voor aanstaande vaders.

Dagje uit naar Arnhem

Het ‘samen’ zijn met aandacht voor jong én oud staat op deze beursdag centraal. Even ontsnappen aan de beursdrukte? Volg een workshop yoga of geniet van een massage. En natuurlijk komen ook de kleintjes aan hun trekken: zij kunnen even bijkomen in een rustigere ruimte om te tekenen of knutselen, uitrazen op de speelplekken buiten, luisteren naar een verhaal voor het hele gezin of hun gezichtjes laten schminken; dit is een dagje uít, geen dagje ‘mee’! Ook aan eten is uiteraard gedacht, eet bijvoorbeeld een biologische tosti en geniet verder van het avondprogramma.

Op 14 juni 2014 aanstaande is bij Arnhem alweer de vijfde editie van de beurs Ouders Natuurlijk. Vanwege de toenemende drukte gaat de beurs dit jaar tot 20.00 uur door.

Alle informatie op www.oudersnatuurlijk.nl

beurs ouders natuurlijk arnhem 3