Gerelateerde artikelen

  • Puimsteen wat waarvoor Puimsteen wat waarvoor
  • Maandplanner voor het hele gezin Maandplanner voor het hele gezin
  • Winterpret voor hele gezin zijn plezierpistes Winterpret voor hele gezin zijn plezierpistes
  • Wandplantenbak met kruiden Wandplantenbak met kruiden
  • Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord
  • Phablet is telefoon en tablet Phablet is telefoon en tablet
moeders

Familieplanner is super handig

familieplanner super handigHerken je dit? Vanavond heeft je zoon voetbaltraining en morgen gitaarles, terwijl je dochter nog naar balletles moet worden gebracht en je man het land uit is. Herken je dit? Met een goede familieplanner weet je zeker dat je nooit meer iets vergeet en is het  runnen van je gezin overzichtelijker.

Kidsproof Familyplanner 2014-2015

In een gezin met kinderen is altijd wat te doen. Deze Familyplanner heeft een looptijd 16 maanden. De weekkalender is geschikt voor zes gezinsleden en loopt van september 2014 tot en met december 2015. De kalender is overzichtelijk ingedeeld per week en biedt veel ruimte voor eigen notities. Met tips voor een gezellig dagje (uit) met het hele gezin plus een vel leuke stickers voor de kinderen.

Naast de Familyplanner heeft Kidsproof ook de boeken. In deze reeks reisgidsen vind je de leukste adressen voor een vakantie of een dagje uit met het hele gezin. Denk aan bijzondere campings, leuke B&B’s, gites, strandhuisjes en lodge-tenten, maar ook activiteiten als fruit plukken bij de boer, een kookworkshop, of ouderwetse speeltuinen en een wandeling over het blote voetenpad. De adressen zijn niet alleen leuk voor je kind, maar ook voor jezelf!