Gerelateerde artikelen

 • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
 • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
 • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
 • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
 • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
 • Snelle sinterklaas surprise maken Snelle sinterklaas surprise maken
eropuit

Boerderijtuinen bezoeken

boerderijtuinen bezoekenTuinliefhebbers en andere belangstellenden worden uitgenodigd voor het Open Weekend tijdens de Pinksterdagen: 12,5 jaar Tuinieren in Flevoland. In vier boerderijtuinen in de Noordoostpolder, kunnen liefhebbers genieten van zelfontworpen en eigenhandig aangelegde tuinen. De winter, die eigenlijk geen winter was, zorgde ervoor, dat de natuur weken te vroeg (?) op gang kwam. Door de nodige regen, die steeds mooi op tijd kwam, zien de tuinen er weelderig uit.

Kom op zaterdag 07 of op zondag 08 of op maandag 09 juni 2014 naar Espel en Bant en geniet van unieke plantencollecties in uitgekiende kleurrijke harmonieuze borders, stijlvolle vijvers, strak geschoren hagen, gezellige prieeltjes en zitjes: je komt het allemaal tegen in de bijzondere poldertuinen, die stuk voor stuk totaal verschillend zijn van elkaar. Het enige wat je in elke tuin tegenkomt is: de passie voor bloemen, planten, heesters en bomen Hier vindt men nog rust en ruimte in een gemoedelijke sfeer.

Deelnemende tuinen

In deze vier boerderijtuinen kunt u op uw gemak langs opvallende borders wandelen, rondstruinen door hobbykwekrijtjes en een kijkje nemen in de sfeervolle Engelse landleven winkel Tijdens deze dagen zijn er in De Stekkentuin enkele standhouders aanwezig, en kan men de schilderijen- en quilt expositie bezichtigen
====================================================

De tuinen zijn ook goed op de fiets te bezoeken: u kunt uw auto in tuin 1 parkeren. Van tuin 1, via tuin 2, naar tuin 3 en tuin 4 terug naar tuin 1, is ongeveer 19 km
En………… de koffie en thee staan klaar!!

Tijdens deze dagen zijn de vier tuinen:

 • open van 10.00 – 1700 uur
 • koffie/thee/planten verkrijgbaar
 • er is ruime parkeergelegenheid
 • de tuinen zijn rolstoelonvriendelijk
 • entree: € 2.50 p.p. per tuin

Na dit weekend zijn De Stekkentuin en De Goldhoorn Gardens tot oktober elke vrijdag en zaterdag open.
Alle andere dagen op afspraak.
De Tuinen van Lipkje Schat en De Pegasushof zijn alleen op afspraak open.