Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Chocoladeletter maken en opeten Chocoladeletter maken en opeten
eropuit

Game-corners tijdens jongens en meisjes weekend

weekend voor jongens en meisjesDubbel feest in Avonturenpark Hellendoorn! Niet alleen kun je je lol op in alle te gekke attracties, ook organiseert het pretpark dan een uniek Boys & Girls weekend. Speciaal voor alle jongens en meisjes zijn er game-corners, workshops en stands met coole producten.
Kom gezellig langs met je vrienden en/of vriendinnen in het weekend van 14 en 15 juni 2014.

Boys en Girls weekend met game-corners

Speciaal voor alle jongens en meisjes die van avontuur en plezier houden organiseert Avonturenpark Hellendoorn een heus Boys & Girls weekend. De jongens kunnen onder andere coole constructies bouwen tijdens de workshop van K’NEX, inspiratie opdoen bij grote pretparkattracties van K’NEX en toffe games spelen in de Nintendo corner. Maar natuurlijk mogen ook stoere meisjes zich hieraan wagen… De echte waaghalzen kunnen het tegen elkaar opnemen in de ultieme strijd tijdens de Zing Air wedstrijd. Bij deze wedstrijd schiet je met de Zing Air pijl en boog op een doel en wie de bullseye raakt of hier het dichtst bij in de buurt komt, wint een compleet Zing Air pakket vol handraketten, bogen en katapulten.

De meisjes hoeven zich ook zeker niet te vervelen tijdens het weekend! Zo kunnen zij een ‘Zelfie’ maken met de kleurrijke wezentjes The Zelfs, met The Zelfs spelen in de craft-corner (knutselhoek) en kleurplaten inkleuren.

Avonturenpark Hellendoorn is een pretpark met ruim 30 attracties en shows. Het park ligt op de Sallandse Heuvelrug en telt ruim 30 attracties en shows. In juli 2013 heeft Avonturenpark Hellendoorn een slidepark geopend; een gebied met 11 spectaculaire glijbanen, waar je in badkleding al dan niet met een speciale 1- of 2-persoons band gebruik van kunt maken.
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van eind april t/m eind oktober.

avonturenpark hellendoorn