Gerelateerde artikelen

  • Smileys en emoticons gebruiken en tips Smileys en emoticons gebruiken en tips
  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Creatief boek maken als herinneringsboek Creatief boek maken als herinneringsboek
  • Masker tekenen en kleuren met krijt Masker tekenen en kleuren met krijt
  • Herfst schilderen met de juiste kleuren Herfst schilderen met de juiste kleuren
  • Tekenen en kleuren op stoffen poppen Tekenen en kleuren op stoffen poppen
moeders

Tekenen voor peuters en kleuters

kleuters tekenen en kleuren1Tekenen voor peuters en kleuters, want ze doen niets liever. Tekenen zorgt voor jong en oud voor ontspanning en is een manier om te zeggen wat je voelt en/of wat je hebt meegemaakt. Wat tekent je kind op welke leeftijden wat tekent je kind wanneer en wat zijn de gedachten achter de tekeningen?
Overal ter wereld beginnen kinderen op dezelfde manier hun tekencarrière: zo veel mogelijk ongecontroleerde krassen maken. Die krassen staan bol van symboliek. Als je goed kijkt, worden ze in cirkelbewegingen gemaakt die staan voor het ontdekken van hun eigen ik.
Lees meer bij Teken ’t maar.

Tekenen voor peuters en kleuters

Traces Plus is een nieuwe iPad-app waarmee kinderen leren om cijfers en letters te tekenen. In de app krijg je steeds een cijfer of letter te zien, die je moet overtrekken. Ben je eenmaal in staat om zelf de letter te tekenen, dan kan dat ook. Met een gummetje kunnen de kinderen correcties doorvoeren.

De app Kleur en tekenboek is voor kinderen een kleuring app. Het is 3 apps in 1. Tekenen en schetsen app met witte en zwarte canvas achtergronden. Een kleurboek met 50 prachtige tekeningen van leuke onderwerpen zoals dieren, beroepen en landschappen. Een fotoplakstudio waar kinderen kunnen hun eigen… Lees meer »

Happy Draw Bug is een leuke tekenleraar voor kinderen. Met dit spelletje leren kinderen de dingen tekenen die ze leuk vinden, door simpel het rupsje te volgen. Ook vormen, letters en cijfers komen aan bod. Het resultaat is altijd uniek en echt zelf gemaakt. Er zitten meer dan 50 oefeningen in het spel.

kleuters tekenen en kleuren 2 kleuters tekenen en kleuren 3 kleuters tekenen en kleuren 4