Gerelateerde artikelen

  • Hand van Fatima als inspiratie en de betekenis Hand van Fatima als inspiratie en de betekenis
  • Kleuren Pietjes op gekleurd papier tekenen Kleuren Pietjes op gekleurd papier tekenen
  • Vissen tekenen en schilderen Vissen tekenen en schilderen
  • Kunstwerk 9 x 9 cm is een Zentangle tile Kunstwerk 9 x 9 cm is een Zentangle tile
  • Patroon carnaval verkleedkleren Patroon carnaval verkleedkleren
  • Dieren leren tekenen gratis online Dieren leren tekenen gratis online
moeders

Tekenen voor peuters en kleuters

kleuters tekenen en kleuren1Tekenen voor peuters en kleuters, want ze doen niets liever. Tekenen zorgt voor jong en oud voor ontspanning en is een manier om te zeggen wat je voelt en/of wat je hebt meegemaakt. Wat tekent je kind op welke leeftijden wat tekent je kind wanneer en wat zijn de gedachten achter de tekeningen?
Overal ter wereld beginnen kinderen op dezelfde manier hun tekencarrière: zo veel mogelijk ongecontroleerde krassen maken. Die krassen staan bol van symboliek. Als je goed kijkt, worden ze in cirkelbewegingen gemaakt die staan voor het ontdekken van hun eigen ik.
Lees meer bij Teken ’t maar.

Tekenen voor peuters en kleuters

Traces Plus is een nieuwe iPad-app waarmee kinderen leren om cijfers en letters te tekenen. In de app krijg je steeds een cijfer of letter te zien, die je moet overtrekken. Ben je eenmaal in staat om zelf de letter te tekenen, dan kan dat ook. Met een gummetje kunnen de kinderen correcties doorvoeren.

De app Kleur en tekenboek is voor kinderen een kleuring app. Het is 3 apps in 1. Tekenen en schetsen app met witte en zwarte canvas achtergronden. Een kleurboek met 50 prachtige tekeningen van leuke onderwerpen zoals dieren, beroepen en landschappen. Een fotoplakstudio waar kinderen kunnen hun eigen… Lees meer »

Happy Draw Bug is een leuke tekenleraar voor kinderen. Met dit spelletje leren kinderen de dingen tekenen die ze leuk vinden, door simpel het rupsje te volgen. Ook vormen, letters en cijfers komen aan bod. Het resultaat is altijd uniek en echt zelf gemaakt. Er zitten meer dan 50 oefeningen in het spel.

kleuters tekenen en kleuren 2 kleuters tekenen en kleuren 3 kleuters tekenen en kleuren 4