Gerelateerde artikelen

 • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
 • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
 • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
 • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
 • Transferpapier en tips om het te gebruiken Transferpapier en tips om het te gebruiken
 • Snelle sinterklaas surprise maken Snelle sinterklaas surprise maken
eropuit

Festivals in Nederland en festival tips

festival tips nederlandBegin juni is de start van het festivalseizoen. Met het grote festival “PinkPop” barst de festivalgekte los. Hieronder vind je een aantal festivalfeiten en populaire festivalartikelen op een rij.

 • Elf populaire Nederlandse festivals
  Een festival bleek voornamelijk bestemd voor het alternatieve publiek en trok slechts een selecte doelgroep. Inmiddels is dit niet meer het geval en voelen steeds meer mensen zich aangesproken door de verschillende festivals die in het leven zijn geroepen.Beslist.nl heeft een festival infographic opgesteld waarin informatie over elf grote festivals in Nederland overzichtelijk op een rijtje is gezet. Hierbij wordt gekeken naar het aantal dagen, de prijs, het bezoekersaantal en of het festival is uitverkocht.
 • Festival must-haves
  In de aanloop naar het festivalseizoen heeft beslist.nl ook in kaart gebracht welke artikelen echt niet kunnen ontbreken tijdens een festival.Wat betreft mode wordt er tijdens de festivalgekte dit jaar voornamelijk gezocht op crop tops, espadrilles, de bloemenhaarband en zonnebrillen in allerlei soorten, vormen en maten.En aangezien in Nederland niets zo onveranderlijk is als het weer staan ook de poncho en zonnebrand hoog op de must-have lijst.

  Ook aan de noodzakelijke gehoorbescherming wordt gedacht door oordoppen te dragen.

  Om verzekerd te zijn van telefonisch bereik en de mogelijkheid om foto’s en video’s te maken, is de powerbank, oftewel de mobiele oplader, ook zeker een vereiste tijdens een festival.

  Voor de meerdaagse festivals is natuurlijk een stevige tent van groot belang waar de roes kan worden uitgeslapen.

festivals in Nederland