Gerelateerde artikelen

 • Patroon knuffelauto of speelauto van stof Patroon knuffelauto of speelauto van stof
 • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
 • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
 • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
 • Oude lampenkap restylen met tips en ideeën Oude lampenkap restylen met tips en ideeën
 • Tien tips voor het zelf leggen van laminaat Tien tips voor het zelf leggen van laminaat
eropuit

Festivals in Nederland en festival tips

festival tips nederlandBegin juni is de start van het festivalseizoen. Met het grote festival “PinkPop” barst de festivalgekte los. Hieronder vind je een aantal festivalfeiten en populaire festivalartikelen op een rij.

 • Elf populaire Nederlandse festivals
  Een festival bleek voornamelijk bestemd voor het alternatieve publiek en trok slechts een selecte doelgroep. Inmiddels is dit niet meer het geval en voelen steeds meer mensen zich aangesproken door de verschillende festivals die in het leven zijn geroepen.Beslist.nl heeft een festival infographic opgesteld waarin informatie over elf grote festivals in Nederland overzichtelijk op een rijtje is gezet. Hierbij wordt gekeken naar het aantal dagen, de prijs, het bezoekersaantal en of het festival is uitverkocht.
 • Festival must-haves
  In de aanloop naar het festivalseizoen heeft beslist.nl ook in kaart gebracht welke artikelen echt niet kunnen ontbreken tijdens een festival.Wat betreft mode wordt er tijdens de festivalgekte dit jaar voornamelijk gezocht op crop tops, espadrilles, de bloemenhaarband en zonnebrillen in allerlei soorten, vormen en maten.En aangezien in Nederland niets zo onveranderlijk is als het weer staan ook de poncho en zonnebrand hoog op de must-have lijst.

  Ook aan de noodzakelijke gehoorbescherming wordt gedacht door oordoppen te dragen.

  Om verzekerd te zijn van telefonisch bereik en de mogelijkheid om foto’s en video’s te maken, is de powerbank, oftewel de mobiele oplader, ook zeker een vereiste tijdens een festival.

  Voor de meerdaagse festivals is natuurlijk een stevige tent van groot belang waar de roes kan worden uitgeslapen.

festivals in Nederland