Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Creatief een bril knutselen met kinderen Creatief een bril knutselen met kinderen
  • Drinkglas als waxinelicht houder versieren Drinkglas als waxinelicht houder versieren
  • Stoelhoes jarige zelf maken of kopen Stoelhoes jarige zelf maken of kopen
moeders

Meisjes zelf jurkje laten samenstellen

meisjes jurkje zelf ontwerpen 2Meisjes zelf een jurkje, T-shirt of tas online laten samenstellen. Precies zoals zij dat willen. Ze kiezen een model en dan de kleur. En als laatste fleuren ze de outfit op met allerlei versieringen. Little Stylist, de kleding ontwerp website voor jonge fashionistas, produceert vervolgens de outfit.

Ervaring meisjes zelf jurkje laten samenstellen

meisjes jurkje zelf ontwerpen 3Moeder Bianca en dochter Isa van 6 jaar hebben samen een model en kleur meisjeskleding uitgekozen en vervolgens kon Isa de zelf gekozen meisjeskleding customizen met allerlei versieringen. Het was meteen duidelijk en overzichtelijk wat de bedoeling was. Veel verschillende keuze mogelijkheden en duidelijk per formaat weergegeven. Isa en haar moeder vonden het erg leuk om samen in te vullen. Ze keken uit naar het eindresultaat. Die kwam al snel binnen.
De website is er voor meisjes die graag een eigen stempel drukken op hun kleding. De allerjongste ‘mode-ontwerpsters’ kunnen dus super snel een eigen ontwerp  maken. Door dit zelf customizen is de meisjeskleding uniek. Ontwerp je eigen kleding in 5 stappen. Voor meisjes van 3 tot 10 jaar oud bij littlestylist.com
meisjes jurkje zelf ontwerpen 6

meisjes jurkje zelf ontwerpen 1