Gerelateerde artikelen

  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Tips bij aanschaf van een bank Tips bij aanschaf van een bank
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
  • Bouwpakket om nestkast te maken Bouwpakket om nestkast te maken
  • Kleurplaten sneeuwpop Kleurplaten sneeuwpop
moeders

Buggy kopen: kleinste en meest compacte graag!

buggy kopenOuders zijn vaak na de aankoop van een kinderwagen en buggy ontevreden. Oriënteer je dus van tevoren goed en maak een juiste keuze. Belangrijk is dat het kind lekker moet zitten en het belangrijkste is dat het een lichte en makkelijk hanteerbare wagen is.

Top 10 meest compacte buggy’s

De meest compacte buggy’s hebben het kleinste volume wanneer ze ingeklapt zijn. Zoek je een buggy die je op de fiets wil meenemen, of ben je op zoek naar een buggy die heel compact is wanneer deze is opgevouwen, kies dan uit een van de buggy’s in deze top 10 met de meest compacte buggy’s. De buggy die het meest compact is wanneer deze is opgevouwen is bovenaan weergegeven.