Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
moeders

Kinderen belonen met een Tina Taler munt

kinderen belonen met tina taler muntDe meningen over het belonen van kinderen zijn verdeeld merk ik vaak in mijn omgeving. Mijn ervaring is dat het belonen van kinderen met een sticker, een krulletje of soms een cadeautje best goed werkt. In Duitsland heeft men daarvoor de ‘Tina Taler’, dit is een muntje waarmee je je kind kunt belonen wanneer het iets goed gedaan heeft. Voor het muntje kan het kind iets wat hij/zij graag wil terug’kopen’.

De gezinsvaluta is ontwikkeld in nauwe samenwerking met ouders, pedagogen, basisscholen en kinderdagverblijven. Om het sparen nog leuker te maken zijn er speciale bont gekleurde Tina Taler-spaarpotten verkrijgbaar.