Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
moeders

Kinderen belonen met een Tina Taler munt

kinderen belonen met tina taler muntDe meningen over het belonen van kinderen zijn verdeeld merk ik vaak in mijn omgeving. Mijn ervaring is dat het belonen van kinderen met een sticker, een krulletje of soms een cadeautje best goed werkt. In Duitsland heeft men daarvoor de ‘Tina Taler’, dit is een muntje waarmee je je kind kunt belonen wanneer het iets goed gedaan heeft. Voor het muntje kan het kind iets wat hij/zij graag wil terug’kopen’.

De gezinsvaluta is ontwikkeld in nauwe samenwerking met ouders, pedagogen, basisscholen en kinderdagverblijven. Om het sparen nog leuker te maken zijn er speciale bont gekleurde Tina Taler-spaarpotten verkrijgbaar.