Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
eropuit

Schetsen op de Oude Begraafplaats

impressie begraafplaats 5Voor de ‘zomercrawl’ (sketchcrawl) is voor een prachtige buitenlocatie gekozen: de Oude Begraafplaats aan de Prins Hendrikstraat 3 te Gouda. Het is een unieke, historische plaats met deels overwoekerde, oude grafzerken. Je kunt er gaan tekenen en schetsen op zaterdag 12 juli 2014 tussen 12.00 en 16.00 uur.

Neem je eigen spullen mee!
Zoals altijd is het de bedoeling dat je zelf je tekenspullen meeneemt. Op de begraafplaats zijn verder geen voorzieningen, dus neem ook zelf een klapstoeltje of krukje mee, en misschien een lunchpakketje en iets te drinken. Er staan wel bomen, dus bij heet weer kun je een plekje in de schaduw zoeken.
In geval van slecht weer… Er is op de Oude Begraafplaats geen onderdak. Dus wanneer het erg hard regent gaat de Sketchcrawl helaas niet door.
Misschien kan er uitgeweken worden naar een alternatieve locatie. Zorg dat je op de maillijst staat.

Voor wie is sketchcrawl bedoeld?
Iedereen die van tekenen houdt is welkom om mee te doen aan de Sketchcrawls in Gouda. Volwassenen en kinderen, uit Gouda of van elders, alles is goed. Het is geen tekenles maar een vrijblijvende ontmoeting op een mooie plek die de moeite waard is om te tekenen. Je ontmoet leuke mensen die je wellicht een kijkje gunnen in hun eigen schetsboek. Deelname is gratis. Je kunt komen tekenen, schetsen, kleuren, schilderen, wat je maar wilt, op je eigen niveau en op je eigen manier. Je kunt samen komen (misschien ben je lid van een schildergroep) maar ook heel goed alleen.

Je hoeft je niet aan te melden, je mag gewoon komen, maar het is leuk als je een seintje geeft via bijvoorbeeld Facebook, Twitter of de mail. De Sketchcrawls in Gouda worden vrijwillig georganiseerd door Loes Vork en Monique Kemp. Zij vangen je bij aankomst op en wijzen je de weg.

Sketchcrawls worden ieder kwartaal georganiseerd op vele plaatsen over de hele wereld. Bijvoorbeeld in Barcelona, Sydney, Tokyo…. En in Gouda!

sketchcrawl wereldwijdPS: op Wikipedia staan ook nog mooie foto’s van de Oude Begraafplaats

 

 

impressie begraafplaats 1 impressie begraafplaats 2 impressie begraafplaats 3 impressie begraafplaats 4 impressie begraafplaats 6 impressie begraafplaats